“Afgeschakeld”: #schaarste seminaries Vanden Broele

Posted on August 27, 2014
Filed Under Uncategorized | Comments Off on “Afgeschakeld”: #schaarste seminaries Vanden Broele

[Brugge, Zele] – CEMAC en Vanden Broele Uitgevers hebben de handen in elkaar geslagen om aan lokale openbare besturen, verantwoordelijken van OCMW’s, interventiediensten, veiligheidscellen en dergelijke meer een seminarie aan te bieden over de problematiek van Elektriciteitsschaarste en stroomonderbrekingen.

Sprekers van CEMAC van de gemeente Beveren zullen in een aantal opeenvolgende modules dieper ingaan op:

Het eerste seminarie heeft plaats op 23 september te Beveren. Ook andere steden en provincies komen aan bod.

Meer informatie en inschrijving via de digitale folder op de website van Uitgeverij Vanden Broele: Digitale Folder

 

CEMAC heeft sinds 2006 een expertise opgebouwd rond de links tussen noodplanning, crisisbeheer en elektriciteit door projecten van noodplanning, vorming en het organiseren van oefeningen voor de belangrijkste spelers in de elektriciteits”industrie”.

Comments

Comments are closed.